Soita meille! 08 374 780

Laadukkaat autotarvikkeet ja auton varaosat Oulusta

Oulun Sähködiesel Oy tarjoaa kattavan valikoiman korkealaatuisia autotarvikkeita, auton varaosia ja lisävarusteita. Tunnetut tuotteemme ovat ensiluokkaisia ja kohtuuhintaisia autoalan laatumerkkejä, jotka takaavat autosi hyvinvoinnin. Opastamme teitä varaosien valinnassa asiantuntemuksella ja vankalla 40 vuoden kokemuksella. Myymämme autotarvikkeet ja auton varaosat edistävät autosi pitkää ikää ja lisäävät liikenneturvallisuuttasi.

Tutustu edustamiimme tuotemerkkeihin

Jos kaipaat tarkempia teknisiä tietoja tai tuoteselosteita, seuraa linkkiä valmistajan kotisivuille tai ota yhteyttä!

Hella

Viimeisintä teknologiaa hyödyntävät Hellan tuotteet ovat valmistettu yli sadan vuoden kokemuksella. Uusimmat valmistusmenetelmät ja innovatiivinen muotoilu takaavat korkean laadun.

Mann-Filter

Mann-Filterin ensiluokkaiset suodattimet takaavat parhaan mahdollisen suorituskyvyn. Valmistaja Mann&Hummel on yksi maailman suurimmista suodatinvalmistajista.

Total

Kansainvälisiin vaatimuksiin vastaavan Totalin voiteluaineet suojelevat moottoria ja parantavat sen käyttöikää. Huippulaboratorioissa kehitetyt tuotteet ovat testattu vaativissa olosuhteissa,  mm. rallin maailmanmestaruussarjassa. 

Brembo

Brembo on maailman suurin jarrulevyjen valmistaja. Brembo valmistaa turvalliset ja korkealaatuiset tuotteensa itse ja takaa, että kaikki vapaassa varaosakaupassa olevat tuotteet ovat alkuperäistä laatua.

Delphi-Lockheed 

Delphi-Lockheedin jarrupalojen kitkamateriaalit ovat hyväksytty E90-direktiivin mukaisesti. Jarrupalat valmistaa maailman suurin autokomponenttien valmistaja Delphi.

Quick

ISO 9001 -sertifikaatin ansainneet Quickin jarruosat valmistetaan tarkan laadunvalvontajärjestelmän mukaisesti. Jatkuvasti kehittyvä tuotevalikoima kattaa n. 90 % eurooppalaisista automalleista.

Klokkerholm 

Suuri osa Klokkerholmin alkuperäisistä tai riippumattomissa testauslaitoksissa testatuista kolarikorjausosista on luokiteltu A1-laatuluokkaan. Klokkerholm on yksi Euroopan suurimmista peltiosien valmistajista.

Bremi

Bremin sytytysjärjestelmäratkaisuja käytetään kaikissa saksalaisissa ja lähes kaikissa eurooppalaisissa automalleissa. Bremi on yksi johtavista ajoneuvoelektroniikan toimittajista. 

Sachs

Kehityksen kärkinimi Sachs on ajoneuvoteollisuuden luottotoimittaja, jonka innovatiivinen F1-testilaboratorio on luonut mm. aktiivijousituksen siviiliautoilun puolelle. Sachsin iskunvaimentimet ja kierrejouset soveltuvat suomalaisiin ajokeleihin.

De Beer 

Ammattitaitoista autonmaalausta tekevä De Beer kehittää jatkuvasti uusia ja olemassa olevia tuotteitaan. Kehitys ja valmistus tehdään ISO 9001 -sertifikaatin mukaisesti.

Sonax

Sonaxin autokemikaalit edustajat alan huippua. Tuotteilla puhdistat autosi helposti sisältä ja ulkoa. Katso lisätietoja Sonax (autokemikaalit) sivuilta.

Valeo 

Valeo on erikoistunut automaatioihin. Myös Valeon laatutuotteet löydät meiltä.

Thule

Thulen tuotevalikoima on laaja. Erilaiset pyörät, pyörävarusteet ja retkitarvikkeet kuuluvat merkin tuoteperheeseen.